Ongeremde familiefoto’s voor aan de muur

karlijn fotograaf duiven achterhoek familie portret

Ik ben Karlijn Philipsen, familiefotograaf. Mijn eerste kennismaking met fotografie was tijdens een vakantie in Frankrijk. Met een camera die ik bij mijn Happy Meal had gekregen, maakte ik foto’s van alles dat los en vast zat. Toen het rolletje vol was, vroeg ik mijn vader of ik zijn camera mocht lenen. Vanaf toen maakte ik al onze vakantiefoto’s.

 

Nadat ik een paar cursussen had gevolgd over analoge fotografie kwam ik tijdens mijn opleiding op het ROC in aanraking met digitale camera’s. Deze bieden natuurlijk fantastische mogelijkheden voor het vastleggen en bewerken. Alleen verdwijnen de meeste foto’s onzichtbaar op een geheugenkaartje of harde schijf. En dat is zonde!

 

Daarom maak ik per fotosessie minimaal één kwaliteitsafdruk naar keuze. Voor bij jou aan de muur. Zwart-wit of in kleur, gedrukt op een materiaal dat past bij jouw inrichting. En de digitale bestanden, die krijg je erbij. 

 

Ik ben gespecialiseerd in gezinnen met kinderen die te snel groot worden. Het liefst leg ik jullie zo ongeremd mogelijk vast, in situaties of op locaties die zomaar echt kunnen zijn. Tijdens de nabewerking zorg ik dan ook vooral voor eenheid en balans in de foto’s.

 

Laat je gezin op een professionele, maar vooral ook leuke manier fotograferen!